smarta tillägg och funktioner

Tilläggstjänster

Nyhetsbyrån Verifieras tilläggstjänster blir ofta de populäraste verktygen för våra kunder.

Kontakta oss för offert avseende tilläggstjänsterna nedan

Ta kontakt med vår säljavdelning så hjälper vi dig med att hitta de bäst lämpade tilläggstjänsterna för just ditt arbete. Självklart ser vi också till att du får en anpassad offert.

Bevakning

Du som är kund hos oss har tillgång till funktionen “Bevakning” där du kan spara och bevaka exempelvis personer och företag. När en offentlig handling avseende bevakad person/företag inkommer i databasen underrättas du därefter i vårt gränsnitt samt via e-post.

API - Integrera och anpassa era sökningar

Som kund hos oss får du ta del av ett avancerat API (json/xml) vilket möjliggör större datakörningar med särskilda specifikationer. Förfrågan görs med personnummer eller organisationsnummer. API:et är en grundpelare för skräddarsydda upplägg till förmån för dig och ditt arbete.

Importera

Med tjänsten Importera kan du som kund överföra en egen sammanställning av personnummer eller organisationsnummer i flertalet format, exempelvis Excel för att sedan få ett sammanställt resultat utifrån förekommande handlingar i vår databas. I den importerade filen presenteras resultatet som visar om personen eller företaget förekommer i brottmål, tvistemål eller ej är förekommande i databasen.  

Analysmall

Nyhetsbyrån Verifiera kan erbjuda en fördjupad analys där du bland annat har möjlighet att ställa in dina egna filter, anpassade efter dina behov.

Vårdpersonal

Vi erbjuder en specialiserad registertjänst avseende svensk vårdpersonal. I detta register kan du söka efter legitimerad vårdpersonal samt deras specialistutbildningar. Nyhetsbyrån Verifiera inhämtar på regelbunden basis uppdaterad information från Socialstyrelsen som är den myndighet som handhar legitimering av vårdpersonal.  

Kom igång med nyhetsbyrån Verifiera

Starta din 14-dagars provperiod idag

Du behöver inte ha några juridiska kunskaper för att få fram det resultat du är ute efter, tack vare våra enkla men effektiva filtreringsfunktioner. Testa själv.

Vanliga frågor

Nyhetsbyrån Verifiera tillhandahåller en säker tjänst. Vi har bland annat säker inloggning med BankID, hög teknisk kompetens och högt säkerhetsmedvetande avseende IT. Nyhetsbyrån Verifiera har även ett högt tekniskt skydd av sitt IT-system. 

För att kunna nyttja tilläggstjänsterna behöver man ett abonnemang hos nyhetsbyrån Verifiera. Vi har “standardabonnemang”, “utökat abonnemang” och “anpassat abonnemang”. Priserna på dessa beror bland annat på antal önskade sökningar, organisationens storlek samt antal användare. Priserna på tilläggstjänsterna varierar också. Hör av er till oss för offert.

Vänligen kontakta vår säljavdelning så hjälper vi er med detta. Du kan även fylla i formuläret ”Prova nyhetsbyrån Verifiera” .

Prova kostnadsfritt

Fyll i dina uppgifter nedan så skickas ett mejl till dig med inloggningsuppgifter.