smarta tillägg och funktioner

Tilläggstjänster

Nyhetsbyrån Verifieras tilläggstjänster blir ofta de populäraste verktygen för våra kunder.

Kontakta oss för offert avseende tilläggstjänsterna nedan

Ta kontakt med vår säljavdelning så hjälper vi dig med att hitta de bäst lämpade tilläggstjänsterna för just ditt arbete. Självklart ser vi också till att du får en anpassad offert.

Bevaka

Du som är kund hos oss har tillgång till funktionen “Bevaka” där du exempelvis kan bevaka när en offentlig handling inkommer – du underrättas då via e-post. 

API - Integrera och anpassa era sökningar

Som kund hos oss får du ta del av ett avancerat API (json/xml) vilket möjliggör större datakörningar med särskilda specifikationer. API:et är en grundpelare för skräddarsydda upplägg till förmån för dig och ditt arbete

Importera

Med tjänsten Importera kan du som kund överföra en egen sammanställning av data i flertalet format, exempelvis Excel för att sedan få ett sammanställt resultat utifrån förekommande handlingar i vår databas. I den importerade filen presenteras resultatet som visar resultatet avseende förekomst i offentliga handlingar.

Analysmall

Nyhetsbyrån Verifiera kan erbjuda en fördjupad analys där du bland annat har möjlighet att ställa in dina egna filter, anpassade efter dina behov.

Vårdpersonal

Vi erbjuder en specialiserad registertjänst avseende svensk vårdpersonal. I detta register kan du söka efter legitimerad vårdpersonal samt deras specialistutbildningar. Nyhetsbyrån Verifiera inhämtar på regelbunden basis uppdaterad information från Socialstyrelsen som är den myndighet som handhar legitimering av vårdpersonal.  

Kom igång med nyhetsbyrån Verifiera

Boka din kostnadsfria demonstration

Du behöver inte ha några juridiska kunskaper för att få fram det resultat du är ute efter, tack vare våra enkla men effektiva filtreringsfunktioner. Testa själv.

Vanliga frågor

Nyhetsbyrån Verifiera tillhandahåller en säker tjänst. Vi har bland annat säker inloggning med BankID, hög teknisk kompetens och högt säkerhetsmedvetande avseende IT. Nyhetsbyrån Verifiera har även ett högt tekniskt skydd av sitt IT-system. 

För att kunna nyttja tilläggstjänsterna behöver man ett abonnemang hos nyhetsbyrån Verifiera. Vi har “standardabonnemang”, “utökat abonnemang” och “anpassat abonnemang”. Priserna på dessa beror bland annat på antal önskade sökningar, organisationens storlek samt antal användare. Priserna på tilläggstjänsterna varierar också. Hör av er till oss för offert.

Vänligen kontakta vår säljavdelning så hjälper vi er med detta. Du kan även fylla i formuläret ”Boka demonstration” .