Om oss

Välkommen till oss och nyhetsbyrån Verifiera.

Vi grundades 2016 och har sedan dess varit en av de mest branschdrivande onlinetjänsterna i Sverige avseende inhämtning av offentliga handlingar. Tjänsten är unik på den svenska marknaden med inhämtade domar från 2008 och framåt utan begränsning beträffande instans, sak eller måltyp. Som forskare, journalist, författare, poddare, företag eller privatperson får du ett unikt verktyg som gör det möjligt att fördjupa dig i offentliga handlingar – allt från domar till tvister och kända kriminalfall. 

Vi vänder oss till dig med behov av en snabb access till handlingar från svenska domstolar och våra tjänster används dagligen av tusentals personer. Vårt fokus är att garantera säkerhet och sekretess samt ta ansvar för dig som är kund genom högsta möjliga servicenivå.

Vår affärsidé är att skapa trygghet och spara tid åt dig som kund

Hör av dig till oss så ska vi berätta varför vi är unika i vår utformning på den svenska marknaden.

Vi tar ansvar och garanterar din och alla kunders säkerhet

För att tillgodose din säkerhet har vi implementerat avancerade säkerhetsåtgärder och rutiner som säkerställer trygghet vid användandet av våra tjänster. Säkerhetssystem med multipla nivåer med IDS, övervakning, varningssystem och dagliga logganalyser hjälper oss att förhindra cyberhot. Förutom intern teknisk personal har vi externa partners som specialiserat sig på online säkerhet och serverskydd. 

Vi använder inga delade servrar och vår infrastruktur finns inom EU. All data skyddas inte bara med tekniska åtgärder utan också med tydliga säkerhetsrutiner – endast IT-chefen har tillgång till privat användardata. Varje anställd använder antivirus av högsta kvalitet och följer nyhetsbyrån Verifieras interna säkerhetspolicy som reglerar arbetet online.

Vårt säljteam

Christopher Wisell

Försäljningschef​

Christoffer Tullbrink

Försäljning

Björn Nilsson Åkerberg

Team Leader

Christina Merner Colldahl

Försäljning

Philip Westerlund

Försäljning

Johannes Gröndahl

Försäljning

Daniela Khutoretskaja

Försäljning

Bolagsledning

Gunnar Axén

Ansvarig utgivare, Styrelseordförande, kommunikations- och pressansvarig

Jonas Häger

Vice Operativ Chef
Medlem i Journalistförbundet

Oleg Lemesenko

IT-chef

Redaktion

Andreas Henriksson

Redaktionschef

IT & Support

Nasimul Huq

Utvecklare

Julia Tarasova

Quality Assurance

Tove Fylking

Kundtjänst

Prova kostnadsfritt

Fyll i dina uppgifter nedan så skickas ett mejl till dig med inloggningsuppgifter.