FAQ

Vanliga frågor

Kontakta gärna vår säljavdelning så berättar vi om våra olika erbjudanden och vad vi tror skulle kunna passa dig bäst.

Kort sagt, ja. Nyhetsbyrån Verifieras databas är svenska domstolars och myndigheters offentliga handlingar i digital form. Dina sökningar och filtreringar görs i gränssnittet och resultatet genereras till dig online i realtid.

Vår databas innehåller offentliga handlingar, såsom domar och beslut från Sveriges samtliga domstolar och åklagarmyndigheter. Information inhämtas också löpande från andra myndigheter, som exempelvis Socialstyrelsen och Skolverket.

Vänligen kontakta vår säljavdelning så hjälper vi dig. Du kan även fylla i formuläret ”Boka demonstration”.

Vår databas speglar de offentliga handlingar som finns att hämta ut för svenska medborgare hos Sveriges domstolar och myndigheter. Att Nyhetsbyrån Verifieras databas uppdateras i realtid säkerställer därför att du alltid får den senaste, uppdaterade informationen. Några förändringar av de uppgifter som förekommer i de offentliga handlingarna sker inte.

 

Ta kontakt med vår kundtjänst om det är något du undrar eller behöver hjälp med.

För att kunna nyttja tilläggstjänsterna behöver du ett abonnemang hos oss. Vi har Standardabonnemang, Utökat abonnemang och Anpassat abonnemang. Priserna på våra abonnemang beror bland annat på antal önskade sökningar, organisationens storlek samt antal användare. Priserna på tilläggstjänsterna varierar också. Hör av dig till oss för offert så ser vi till att du får precis det abonnemang som passar dig bäst.

Vänligen kontakta vår säljavdelning så hjälper vi dig med detta. Du kan även fylla i formuläret ”Boka demonstration” .

Boka demo

Boka kostnadsfri demo

Fyll enkelt i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. 

Snabbt och smidigt att komma igång
Enkelt att komma igång
1

Boka demonstration

2

Genomgång av tjänsten tillsammans med oss

3

Sätt igång!

Boka kostnadsfri demo